Продай имот

Превърни продажбата на твоя имот в лека задача с нашата агенция – ние предоставяме експертност, подробен анализ и отлична видимост, осигурявайки ти най-добрите резултати!

Продай имот
Съгласие за ползване на лични данни

Z

Максимална цена

Гарантираме продажбата в кратък срок на максимална пазарна цена.

z

Маркетинг

Професионално заснемане на имота, рекламиране в над 20 сайта за недвижими имоти, всички социални мрежи, имотът ще бъде представен пред максимална аудитория, увеличавайки възможностите за успешна продажба.

Без загуба на време

Ще изготвим и осигурим цялата документация нужна за бъдещата сделка. Това не само предотвратява загуба на време, но и гарантира гладък и успешен завършек на продажбата.

Често задавани въпроси

Попълването на заявка за безплатна оценка ангажира ли ме по някакъв начин с вас?

Не, услугата не те ангажира по никакъв начин и е напълно безплатна.

Какво значи екслузивен договор и какви са ползите от него?

Екслузивният договор ти дава възможност да наемеш професионален брокер, който да се ангажира с продажбата на твоя имот. Така той ще посвети повече време и ресурс за да осъществи продажбата на твоя имот, като ще ти спести време с излишни огледи и подготовка на документи.

Каква е процедурата за продажба на моя имот и какви документи са необходими?

За да започнем процеса на продажба, нашият екип от брокери ще те консултира относно необходимата документация и ще те насочи в изготвянето на необходимите правни документи.

Каква е вашата комисионна за услугите при продажба на имот?

Комисионната ни структура е прозрачна и се определя по индивидуален принцип, взимайки предвид спецификата на сделката и услугите, които предоставяме. Свържи се с нас, за да получиш персонализирана информация относно комисионната за твоята продажба.

Как ще управлявате маркетинга на моя имот?

Нашата агенция използва иновативни маркетингови стратегии, включително висококачествени фотографии, виртуални турове и активно участие в онлайн и офлайн платформи за недвижими имоти, за да максимизира видимостта на твоя имот и да привлече подходящи купувачи.

Какви са критериите за избор на купувачи за моят имот?

Използваме индивидуален подход към всеки клиент и потенциален купувач. Критериите за избор се определят от желанията на клиента, бюджета и спецификата на имота. Нашите брокери активно работят, за да асистират в съвпадането на купувачи с подходящи имоти.